Over Schut Kunststof Kozijnen

Schut Kunststof Kozijnen een begrip in de regio Apeldoorn, Arnhem en Deventer In Apeldoorn en omstreken wordt sinds enkele jaren de naam Weru vertegenwoordigd door Schut Kunststof Kozijnen en Zonwering. Kunststof kozijnen en deuren van Weru zijn al jarenlang een begrip in heel Nederland.

Schut en Weru zijn de perfecte combinatie voor iedere consument die met renovatie- of nieuwbouwplannen rondloopt.

WERU Kunststof kozijnen De eigenaar John Schut heeft zijn jarenlange ervaring in de kozijnenbranche onder andere direct bij Weru opgedaan. Als technisch adviseur van Weru is hij meer dan 10 jaar zeer nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de kunststof kozijnen, die Weru in Nederland aanbiedt. Het zal dan ook niet verrassend zijn dat men bij Schut weet waar men over praat.

Kiest u voor Weru, dan zegt dit iets over u, als kwaliteitsbewuste consument. Geen enkel andere fabrikant biedt een zo professioneel en compleet programma. Met het merk Weru haalt u een kwalitatief hoogstaand product in huis. Dit geldt voor de kunststofkozijnen maar zeker ook voor enkele aanverwante artikelen, zoals deTectola overkapping.
Al bijna 10 jaar leveren wij niet alleen kunststof kozijnen, maar ook zonweringsproducten van het kwaliteitsmerk Smits. Ons assortiment is zeer breed en bestaat uit; zonwering, rolluiken, screens en voordeurluifels.

Wij zijn al vele jaren actief op dit gebied en daardoor kunnen wij u uitstekend adviseren. Zo ziet u dat bij Schut Kunststof Kozijnen en Zonwering een groot aantal kwaliteitsproducten voor uw woning leverbaar zijn. Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw.

Onze producten worden, door de speciaal opgeleide Weru-monteurs op professionele wijze gemonteerd en nauwkeurig afgewerkt. Een perfecte en vlekkeloze montage staat bij Schut centraal. Daarnaast bent u verzekerd van een prima service en garantie.
Neem contact met ons op

Of bel ons met uw vraag: 055-5403591