Kozijnen

Al decennia de nummer 1 van onze klanten
CASTELLO is het meest gekozen kunststof kozijn voor alle woningtypen zowel nieuwbouw als renovatie en verbouwing. Het vlakke strakke profiel met een klassieke uitstraling kent 2 uitvoeringen Castello vlak en Trado verdiept

U kunt bij CASTELLO en TRADO kunststof kozijnen kiezen uit diverse houtstructuren in vele kleuren zodat u een persoonlijk stempel op het kozijn kunt drukken.

Naast het CASTELLO kunststof kozijn met een vlak en strak profiel is er nog tweede variant:

TRADO verdiept en het TRADO verdiept met een hout verbinding look – een verdiept profiel met het uiterlijk van een traditioneel Hollands houten kozijn.

CASTELLO Realto is een stijlvolle oplossing voor het klassieke schuifraam idee.

Kozijn eigenschappen: Stabiliteit en goede isolatie
De doordachte profielopbouw van CASTELLO – met vijf isolatiekamers en een ingenieuze staalversterking – staat voor een stevige stabiliteit en een zeer goede isolatie. Deze gedegen constructie garandeert tientallen jaren probleemloos functioneren van uw kozijnen met minimaal onderhoud.

Safe & Go – Ventileren met de ramen dicht
WERU biedt draaikiepramen met Safe & Go ventilatie. Met dit unieke Safe & Go ventilatie van Weru kunt u ventileren met de ramen dicht. Het speciale beslag zorgt ook in de ventilatiestand voor extra inbraakbeveiliging. vraag naar de mogelijkheden over Safe & Go.

Uitstraling CASTELLO en TRADO ongewijzigd
De uitstraling van het CASTELLO en TRADO kozijn is al vele tientallen jaren hetzelfde. Dus ook als u besluit elk jaar een of twee kozijnen te vervangen, dan zien deze er exact hetzelfde uit.

Politie keurmerk veilig wonen
SKG. De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.